Featured on Showhome

By November 3, 2015 Lucis No Comments

Dutch design Dinsdag – Showhome.nl

Lucis Light door Simon KoopJe hebt beslist al eens gehoord van Crowdfunding. In het kort, een manier om geld in te zamelen om bijvoorbeeld je nieuwe ontwerp te laten produceren. Je krijgt als donateur natuurlijk de scoop én een vriendenprijs geboden. Innovative Brands plaatste hun Lucis Wireless lamp op Indiegogo en binnen één dag haalden ze al 60% van het benodigde bedrag op. Op dit moment hebben ze hun doel royaal bereikt en zal de mobiele LED lamp van hoge kwaliteit, met een brandtijd tot 80 uur, die geschikt is voor binnen en buiten in productie gaan!

Mobiele LED lamp

Het werkt heel simpel, na 4 uurtjes opladen kan LUCIS er tot 80 uur tegenaan. Waar je een lamp nodig hebt kun je ‘m inzetten. Het is een dimbare mobiele LED lamp die functies kent als Candle of Torch modus. Inzetbaar tijdens een romantisch diner en op het strand maar dus ook op je werkplek of leeshoek.

 

Lucis Light door Simon Koop

Lucis Light door Simon Koop

Lucis Light door Simon Koop

 

Was je een vroege vogel en had je bedrag gedoneerd dan had je LUCIS kunnen kopen voor 39 dollar. Nu moeten we even wachten totdat de lamp in de handel komt om te bepalen wat de verkoopprijs zal gaan worden waarschijnlijk. Een sterk staaltje Dutch Design dat zowel handig als mooi is!