Lucis Draadloze Lamp nu verkrijgbaar via FonQ.nl

By November 25, 2016 Lucis No Comments

FonQ.nl

De design webshop van de benelux
In 2003 is fonQ gestart met het Nederlandse warenhuis fonQ.nl. Daarnaast heeft fonQ ook webshops in het buitenland, zoals Frankrijk, België en Duitsland.  fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie ‘Wonen & Tuin’ tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 is fonQ verkozen tot beste webshop in wonen.
De naam staat voor fonQelend, helder. Het is een korte, krachtige naam waaruit de energie en uitstraling van onze organisatie spreekt. Het weerspiegelt de kracht van specialisme en service per productgroep met de schaalvoordelen en betrouwbaarheid van een groot label. fonQ werkt continu aan een verrassend en veelzijdig assortiment. Wij geloven dat mensen gelukkiger zijn in een omgeving waarin de gewone dingen net wat meer bijzonder en kleurrijker zijn.

Met de Lucis lamp kun jij kiezen uit 16 miljoen verschillende kleuren en drie sfeervolle lichtprogramma’s. En dat is niet alles; het lampje is ook draadloos. Zo neem jij hem gemakkelijk overal mee naartoe: het park, je tuin of zelfs je nieuwe date.

Voor elke stemming een andere kleur

Ga je voor romantisch roze? Of fris blauw? Of boots jij het Noorderlicht na met mooi groen licht? De mogelijkheden zijn eindeloos met het Lucis lampje. Omdat je kunt kiezen uit 16 miljoen kleuren, is er altijd wel een kleur die bij jouw stemming past!

Verschillende lichtprogramma’s

Een romantisch diner, een boottocht met vrienden of een zomeravond op het strand; op sommige momenten is (sfeer)licht onmisbaar! Kies op zo’n moment voor één van de speciale lichtprogramma’s van de Lucis lamp. Je kunt kiezen uit drie verschillende lichtstanden:

 • Torch-mode: op deze stand biedt de Lucis lamp (extra veel) licht in de duisternis. De lamp geeft op deze stand 100% wit licht.
 • Lava-mode: op deze stand geeft de Lucis lamp een warm lavakleurig licht. De lamp verandert langzaam van kleur.
 • Candle-mode: je hebt geen kaarsen meer nodig met deze stand! De Lucis lamp verandert op deze stand continue van lichtintensiteit. Hierdoor ontstaat het fonkelende/flikkerende effect van een kaars. Ook fijn: geen brandgevaar zoals bij een echte kaars.

Alles op een rijtje

Omdat de Lucis zoveel fijne én handige eigenschappen heeft, hebben we ze allemaal voor je op een rijtje gezet!

 • Shake sensor: Schud de Lucis lamp drie keer op en neer en de lamp gaat aan of uit.
 • 4 touch sensors: Met een simpele aanraking bepaal jij de kleur, de lichtintensiteit of het lichtprogramma.
 • 3 verschillende lichtprogramma’s: Je kunt kiezen uit de torch-mode, lava-mode of de candle-mode.
 • 16 miljoen kleuren: Dankzij de 9 RGB leds en de 4 witte leds kun jij kiezen uit 16 miljoen kleuren!
 • 250 lumen & dimbaar: De lichtsterkte van de Lucis lamp is 250 lumen. De lamp kan handmatig gedimd worden.
 • Splash proof: De Lucis lamp is spatwaterdicht. Neem hem daarom gerust mee naar het strand of de rand van het zwembad. Let op: je kunt de lamp dus niet onder water houden.
 • 8 – 80 uur verlichting: Als de batterij volledig opgeladen is, brandt de Lucis lamp tot wel 80 uur!
 • 1/4 Tripod connector: Aan de onderkant van de lamp zit een speciale Tripod connector. Hiermee kun je eenvoudig de Tripod lampenvoet vastdraaien aan de Lucis lamp.
 • Micro usb oplader: Er wordt een micro usb oplader bij de lamp geleverd. Hiermee kun je de lamp opladen.
 • 8000 mAh batterij: De batterij van de Lucis lamp heeft een vermogen van 8000 mAh. Na 4 uur opladen is de lamp volledig opgeladen.

Bestel jou Lucis Draadloze lamp vandaag bij FonQ.nl