Lucis Draadloze verlichting

By January 31, 2016 Lucis No Comments

Een draadloze lamp als geen andere! Één keer opladen en je kan Lucis overal mee naartoe nemen, creëer sfeer voor 80 uur non stop .”

 

LUCIS LAMP MOGELIJKHEDEN

Binnen of buiten, jij bepaalt de ambiance. Met deze draagbare high quality LED lamp liggen alle kleuren van de regenboog binnen handbereik. Omdat hij tot 80 brandt kan je hem makkelijk meenemen naar het park, het strand of de tuin.

HOE WERKT LUCIS?
LUCIS SENSOREN

Lucis bezit meer dan 16 miljoen kleuren
We streven ernaar om je met Lucis de best mogelijke lichtervaring te geven die er bestaat. De high quality LED lichten/lamp(en) biedt meer dan 16 miljoen kleuren. Het prachtige design van het Plexiglas omhulsel/ de plexiglas huls geeft je de mogelijkheid de ruimte om je heen te vullen met iedere kleur die je verlangt.
Een draadloze lamp voor waar dan ook
Wij vinden dat jij de sfeer moet kunnen creëren, waar dan ook, wanneer dan ook. Volledig opladen duurt slechts 4 uur en daarmee heb je minimaal 8 tot wel 80 uur licht non stop. Zie je jezelf al zitten op een warme zomeravond op het strand..? De mogelijkheden zijn oneindig, het zonlicht niet.

Slim en strak design

De schoonheid en kwaliteit van Lucis zitten niet alleen binnenin. We hebben evenveel aandacht geschonken aan de buitenkant. Ons doel was om een gelikte lamp zonder (uitwendige) knoppen te ontwerpen. De “touch and shake” sensoren / “druk en schud” sensoren werken eenvoudig en vervolmaken Lucis perfect/ zorgen voor de perfecte afwerking.

LUCIS LICHT PROGRAMMAS

Lucis heeft drie extra licht programma’s ontworpen. Door meerdere sensoren tegelijk aan te raken activeer en deactiveer je een lichtprogramma eenvoudig.
Lava
Lucis verandert van geel naar oranje naar rood in een oneindige cyclus.

Sfeer verlichting

Lucis verandert de helderheid oneindig van 30% naar 100% in een door jou gekozen kleur.

Fakkel modus

Geeft je de volle kracht van Lucis (wit helder licht) met maar één druk op de knop!

LUCIS VERBONDEN MET

Over strakke afwerking gesproken, wat dacht je van een prachtige houten of aluminium basis van je lamp? Lucis is zo ontworpen dat het licht ook op deze mooie materialen schijnt.

Omdat er een gaatje met schroefdraad aan de onderkant van de lamp zit kan je Lucis verbinden met onze stijlvolle Zebrano houten driepoot. Deze is zowel binnen als buiten te gebruiken en plaatst Lucis op een prachtig voetstuk. Laat je verbeelding spreken en verbind Lucis met wat je maar kan bedenken!
Een kandelaar of een fles bijvoorbeeld. Met onze speciaal ontworpen plug zet je hem vast in wat je maar wilt.

ONS VERHAAL

Ons bedrijf streeft ernaar om simpelweg mooie producten te maken voor jou. Het Hollands design is zonder toeters en bellen maar altijd smaakvol vormgegeven. De Lucis lamp is onze eerste creatie.
Het viel ons op dat high quality draadloze LED lampen mager licht gaven en een korte accuduur hadden. Wij zijn ervan overtuigd dat ons slimme, innovatieve Hollands design de LED lampenmarkt flink zal opschudden en een nieuwe standaard zal zetten.
We zijn het afgelopen jaar druk bezig geweest om Lucis vanaf nul/ vanuit het niets te ontwerpen. We hebben nooit concessies gedaan en hebben hem net zolang aangepast totdat hij aan onze strenge eisen kon voldoen. We hebben meerdere prototypen laten maken en deze eindeloos getest. We zijn dankbaar voor de feedback die we hebben gekregen van experts en vrienden zodat we de best mogelijke draadloze design lamp ooit konden maken. Nu we Lucis daadwerkelijk in handen hebben voelt het als een droom die uitgekomen is. Het was een fantastisch jaar en we zijn dan ook erg trots op het eindresultaat.
Maar eigenlijk begint de droom pas net en hebben we jouw hulp hard nodig. We hebben veel tijd en geld geïnvesteerd in het ontwerp en de eerste prototypen van de Lucis lamp. We zijn klaar voor de start, nu de mal is gemaakt wacht de fabriek op ons teken om te starten met de productie.
Maar bovenal, we zijn er klaar voor! Maar om die eerste partij te kunnen produceren hebben we geld/ financiële middelen nodig. Wanneer je ons steunt krijg je niet alleen een Lucis lamp, het stelt ons ook in staat meer innovatieve producten voor jou te ontwerpen!

OVER ONS

Het start-up bedrijf is gevestigd in Amsterdam en is opgericht door ons: Lardy en Simon.
Simon, onze hoofdontwerper, heeft meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen van super sportwagens voor het merk Spyker.
Lardy heeft jarenlange ervaring met het werken met high quality productie fabrieken in verschillende segmenten wereldwijd.
Bekijk het interview met de oprichters van de Lucis lamp:

MEER INSPIRERENDE MOMENTEN MET…
RISICO’S EN UITDAGINGEN

Risico’s

We hebben de volgende stappen genomen om de risico’s te minimaliseren:
1. Testen: Sinds het idee geboren was zijn we continue bezig geweest met het creëren, aanpassen en perfectioneren van de Lucis lamp. In de loop van de tijd hebben we zeven prototypes ontwikkeld die we door en door hebben getest op start up problemen, blootstelling aan water, oplaadtijd, lichturen, lumen output en praktisch gebruik. De productie mal is deze zomer gemaakt en nu zijn we ontzettend trots dat we Lucis en ons bedrijf aan de wereld kunnen tonen.
2. Betrouwbare productie en kwaliteitscontrole (KC): Door onze rijke ervaring op het gebied van productie en KC in China hebben we een uitermate geschikte partner gevonden. Onze partner is geboren in China en opgegroeid in Nieuw Zeeland, daardoor kent en begrijpt hij zowel de oosterse als westerse culturen uitstekend. Hij is al jaren werkzaam in de lichtindustrie. Al onze producten worden geïnspecteerd volgens de AQL 2.5/4.0 standaard.
3. Certificering: De Lucis lamp is getest en internationaal gecertificeerd. Lucis voldoet aan rohs/ce/fcc.
4. Transport: Om ervoor te zorgen dat jij je Lucis lamp in perfecte staat ontvangt pakken we het goed in en werken we alleen met betrouwbare logistieke partners samen.

Uitdagingen

Nu we de risico’s hebben gebracht tot een te verwaarlozen minimum blijft er slechts één uitdaging over: het realiseren van onze dromen en Lucis een onmisbaar item maken in elke woonkamer in de wereld!

FAQ/ VEELGESTELDE VRAGEN

Product specificaties

Q: Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van Lucis?
A: Lucis is een full color LED lamp en is: draadloos, draagbaar, oplaadbaar en spatbestendig (behalve de houten en aluminium behuizing??). Lucis heeft een strak design (geen knoppen) en kan bevestigd worden aan onze houten driepoot en andere items zoals kandelaren, lege flessen etc. De afmetingen van Lucis zijn: 110 x 110 x 110 mm.

HOE GEBRUIK/ BEDIEN JE LUCIS
KLEUR AANPASSEN DIMMEN OPLICHTEN/ VERHELDEREN KLEUR AANPASSEN

Q: Welk type stekker heeft de Lucis adapter en wat is het voltage?
A: Lucis is compatibel met 220 V en 110 V. We kunnen zowel een EU als een US stekker leveren. Omdat de stekker en het voltage per land kan verschillen raden we kopers uit andere landen aan om goed te controleren welke stekker en eventuele converter ze nodig hebben.

Q: Hoelang duurt het om Lucis volledig op te laden?
A: 4,5 uur

Q: Watvoor batterij/accu zit er in een Lucis?
A: 8000 mAh (lithium)

Q: Hoeveel kleuren heeft Lucis?
A: 16 million kleuren

Q: Kan ik Lucis schoonmaken?
A: Ja dat kan, maar voorzichtig. Lucis is spatbestendig. De houten en aluminium versies zijn niet te wassen.

Q: Als ik Lucis vast maak aan iets dat niet makkelijk te schudden valt, hoe zet ik hem dan uit?
A: Je kan Lucis op drie manier uitzetten; schudden, vier seconden op de dim sensor drukken of vier seconden op de helderheid sensor drukken.

Algemene voorwaarden

Q: Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
A: Je ontvangt je order………..XXXX…………….

Q: Is de levering van Lucis gegarandeerd?
A: Ja, je bestelling wordt gegarandeerd geleverd en het transport is verzekerd. Om er zeker van te zijn dat jouw Lucis in perfecte staat wordt afgeleverd werken wij alleen met betrouwbare en ervaren transport bedrijven. We maken gebruik van speciale verpakking om Lucis zo goedmogelijk te beschermen.

Q: Wat moet ik doen als ik er één heb besteld en er meer wil kopen?
A: Maak de contributie compleet maar we raden je aan om een duo, een four of een retail pack te kopen.

Q: Krijg ik korting als ik er meer dan één koop?
A: Jazeker!

Q: Zijn de transportkosten inclusief voor de accessoires?
A: De transportkosten zijn niet inbegrepen bij de accessoire prijzen. Wanneer je een accessoire selecteert en verder klikt naar de contributie pagina zullen de transportkosten er bij opgeteld worden wanneer je jouw land kiest. Kopers/ klanten zijn zelf verantwoordelijk voor mogelijke bijkomende belastingen of heffingen vereist door hun land (alleen van toepassing buiten de EU en US).

Q: Is Lucis beschikbaar in mijn land?
A: Absoluut! We leveren in alle landen waar Indiegogo beschikbaar is, tenzij er een embargo rust op het betreffende land.

Q: Heeft de Lucis garantie?
A: Ja, we geven een jaar land garantie. Mocht er ondanks normaal gebruik toch schade ontstaan kan je de Lucis altijd terugsturen zullen wij hem repareren. Wees verstandig, probeer de Lucis niet zelf te repareren, want als je hem openmaakt is je garantie verlopen.
Betaling

Q: Hoe rond ik mijn bestelling af?
A: Na het kiezen van een product word je automatisch naar de betalingspagina gebracht. Hier kan je de aflevergegevens en creditcard informatie invullen of voor betaling via PayPal kiezen.

Q: Ik heb geen creditcard, wat nu?
A: Als je geen creditcard hebt kun je altijd via PayPal betalen. Het is zeer eenvoudig hier een account voor aan te maken.

Q: Kan je me helpen met mijn betaling?
A: Natuurlijk, je kan een email sturen naar info@lucislamp.com en we zullen je helpen.

Overige vragen

Q: Wat betekent Lucis?
A: Lucis komt van het woord lux, dit betekent licht in het Latijn.